stik mig så den staveplade mit private blabber, det skal sku ud – også selvom jeg ikke er den fødte ordbog

5Jan/123

en lidt alternativ – men hurtig lasagne

vil da lige dele resterne af min sidste madkreation. en hurtig lasagne lavet med friske lasagneplader, frisk mozzarella, frisk spinat og en sjat tomatsovs.

here goes:

  • 1. pk friske pastaplader
  • 1. pk. frisk mozzarella
  • 1. pose friske baby spinatblade
  • en sjat tomatsovs - et glas fra brugsen/irma/.... kan oss bruges
  • en håndfuld cherrytomater
  • et lille bundt forårsløg
  • et par bagte peberfrugter uden skind
  • 1-2 spsk. tomatpesto
  • lidt olivenolie - til at smøre fadet med

tænd ovnen på 200 grader, mens ovnen varmer op snittes tomater, peberfrugt og forårsløg

skyld og afdryp spinaten og  vend den så med ca. halvdelen af tomatsovnen

et ovnfast fad smøres med lidt olivenolie og så er vi klar til at bygge lasagnen op

først pastaplade, så et lag med spinatblade, så pasta, så tomatsovs, så pasta, så smøres pladen med pesto'en, så de snittede grøntsager, så pasta, så spinat .... osv indtil der kun er tomatsovs til et "top lag" tilbage

når det er lagt, så fordel mozzarella efter behag på toppen

ind i ovnen med i ca. 15-18 minutter, eller som min farmor ville ha' sagt; "til den er færdig"

håber der er andre der kan få glæde af den, her hjemme vakte den stor begejstring - bedst af alt, den tog (incl. bagetid) 35 min. at lave

velbekomme

Kommentarer (3) Trackbacks (0)
  1. Der skal altså KØD i en lasagne! :)

  2. glemte jeg i farten, havde taget noget op – men det smagte fint uden

  3. Tja, jeg kan se, der er flere “farmor” inspirationer i opskriften: en sjat af dette, en håndfuld af hint og et par af dat……… Velkommen i klubben af erfarne kokke!!


Leave a comment

Ingen trackbacks endnu.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.